• Tel: 010 4712313
  • Hof van Spaland 31
  • 3121 CA Schiedam

34 Wandelingen op Oost Kreta - Peter Dijkstra

Als gepassioneerd wandelaar beschouwt Peter Dijkstra Kreta als zijn tweede thuis. En dat al twintig jaar lang. Dagelijks geniet hij van de stilte in de natuur, van de schone lucht en van de kruidige geuren. Hij wordt er blij van! 
Inmiddels heeft Peter op Kreta vele honderden kilometers afgelegd, vaak in gezelschap van vrienden en toeristen. Wandelend over ruige bergen en door kloven die vooral in het Oosten overweldigend zijn.
Elke keer weer zoekt hij uitdagingen en mogelijkheden in het landschap en past hij, waar mogelijk, bestaande wandelingen aan. GPS en Google Earth zijn ideale hulpmiddelen.

De wandelingen in dit boek voeren langs schilderachtige kusten en hoog door de bergen. Bij elke wandeling is een overzichtelijk situatiekaartje afgebeeld alsmede een gedetailleerde routebeschrijving. De routes zijn verschillende in lengte en zwaarte. Gemakkelijke voor de beginnende en  zwaardere voor de meer ervaren wandelaars. 
De meeste trips zijn rondwandelingen. Over het algemeen zij de meeste wandelingen zonder GPS te volbrengen, echter GPS is wel een stabiele locatiedetector.

Naast een uitgebreide uitleg over het gebruik van de GPS, vindt u in dit boek een aantal bijzonder handige tips. Peter Dijkstra is bekend met zijn omgeving en was daarom in staat een meer dan nauwkeurig boek samen te stellen. Meer dan vergelijkbare wandelgidsen over Kreta!

Wie hier op vakantie is en meer wil ontdekken, heeft met dit boek een heel handige leidraad in handen..

 € 19,95 (versturen is mogelijk, maak € 21,90 over op onze bankrekening NL87 INGB 0007391697. Na bijschrijving wordt het boek per post toegestuurd. Vergeet niet uw naw-gegevens aan ons door te geven.) 

Bestellen


Aanbieding categorie: