• Tel: 010 4712313
  • Hof van Spaland 31
  • 3121 CA Schiedam

vrijdag 9 maart Drie debuterende dames: Christel Kerklaan, Julie van Mol, Esther van Doorne

Op vrijdag 9 maart (daags na Internationale Vrouwendag) organiseert Post Scriptum een schrijversavond rondom drie schrijvende dames die alle onlangs een debuutroman hebben geschreven. Het gesprek onder leiding van Martin Vermeulen zal zeker gaan over hun romans, maar ook over de vraag: wat komt er allemaal om de hoek  kijken bij het schrijven van een boek? Hoe kom je aan een idee, hoeveel tijd kost het, hoe vind je een uitgever, hoe genereer je publiciteit om de verkoop van je boek te stimuleren, et cetera? Christel Kerklaan (‘’God is even bezig’’), Julie van Mol (‘’Sterker door strijd’) en Esther van Doorne (‘’De krokettenfabriek’’), drie debuterende dames, delen hun ervaringen, beantwoorden vragen en vertellen over hun boek waaruit ze ook zullen voorlezen.  Aansluitend is er gelegenheid om bij alle drie een gesigneerd exemplaar van hun boek aan te schaffen. Leuk om te melden is dat de dames alle drie werkzaam zijn in het communicatievak.

De schrijvers:

Christel Kerklaan (1972) komt uit Vlaardingen en is eigenaar van een communicatiebureau. Haar boek ‘God is even bezig’ gaat over Eva van Lansbergen. Dienst rustige leven is voorgoed voorbij als een geheimzinnige dame haar voor een onmogelijke keuze stelt. Neemt ze de gigantische erfenis van haar vader of ruilt ze hem in voor een onbekend avontuur?

Julie van Mol (1974) is Rotterdamse en werkt als freelancer marketing en communicatie. ‘Sterker door strijd’ gaat over een 32-jarige carrièrevrouw die vanuit Utrecht verhuist naar Rotterdam voor haar werk. Om zich er zo snel mogelijk thuis te voelen, gaat ze off- en online op zoek naar Rotterdammers. En dan is er ook plots die grote, meeslepende liefde: een Amsterdamse clubeigenaar.

Esther van Doorne (1969) komt uit Amersfoort en werkt als communicatieadviseur bij het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. In ‘De Krokettenfabriek’ zien we hoe de bevallige Nederlandse Claudia schrijft aan een boek over haar krokettenfabriek. Ze is ook ver weg van haar huwelijk. In Italië leert ze over de liefde voor eten, drinken en mensen en neemt ze een drastisch besluit.

Aanvang: 20.00 uur

Entree: €3

Reserveer