• Tel: 010 4712313
  • Hof van Spaland 31
  • 3121 CA Schiedam

Activiteiten

Home » Activiteiten » 31 mei PS-avond

31 mei PS-avond

 

Op vrijdagavond 31 mei vieren wij de verjaardag van de boekhandel. Dit jaar wordt hij echt achttien en staat hij op eigen benen. Iets waar Marijke en Gerben wel affiniteit mee hebben, zoals jullie kunnen begrijpen. Natuurlijk willen we dit feest met iedereen vieren die de winkel een warm hart toedraagt. Dus als je je aangesproken voelt, dan ben je van harte welkom.
Geen slingers, maar wel goede muziek en mooie literatuur!

De winnaar van de Boekhandelsprijs van dit jaar is Johan Fretz met zijn roman Onder de Paramariboom. Een roman van een verteller waarvan, als hij eenmaal begint te vertellen, je hoopt dat hij nooit meer ophoudt. Het is een geestige en soms wrange zoektocht naar een identiteit, maar ook een pleidooi voor de open en twijfelende blik. 

Ook ontvangen we Roos van Rijswijk. Zij ontving in 2016 de Anton Wachterprijs voor het beste debuut voor haar boek Onheilig, Een vlijmscherpe en tedere roman over bloedbanden, en de banden die je zelf kunt smeden. Daarna verscheen van haar de verhalenbundel De olifant van de buurman, een verhalenbundel over drie dieren die boven haar wonen.

De muziek op de avond komt van Toko2Go. Dit duo speelt muziek voor iedereen: van jazzy tunes tot Irish folk, Country, Tango en pop covers. Toko2Go bestaat uit Intan Werry (semi-akoestisch gitaar, viool & zang) en Boris Oud (contrabas & zang). Zij zullen zorgen voor een fijne muzikale omlijsting.

 

De avond begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

 

Reserveer