• Tel: 010 4712313
  • Hof van Spaland 31
  • 3121 CA Schiedam

4 april Merlijn Kerkhof - Oude Maasweg, kwart voor drie

 

 

De bekendste band van de Rijnmond is waarschijnlijk The Amazing Stroofwafels. Van de hand van Merlijn Kerkhof verschijnt half maart het boek Oude Maasweg, kwart voor drie.

Als het aan Merlijn ligt, is The Amazing Stroopwafels de allerbeste band van Nederland. Objectief is hij niet. De eigenzinnige frontman van de Rotterdamse formatie is Wim Kerkhof: fenomenaal liedjesschrijver, wereldreiziger en zijn zorgzame vader.

Oude Maasweg kwart voor drie is het verhaal van een band die niet in een hokje te stoppen is, een doldwaze roadtrip door vier decennia Nederlandse popgeschiedenis, maar bovenal het verhaal waarin de man tegen wie Merlijn zo opkijkt gaandeweg steeds menselijker wordt. Een even ontroerend als hilarisch boek over een vader en een zoon.

Op donderdag 4 april was hij samen met zijn vader Wim in de boekhandel om over zijn boek te vertellen en natuurlijk werden er ook liedjes van de band ten gehore gebracht en mooie herinneringen opgehaald.

De opbrengst van de kaartverkoop van deze avond komt ten goede aan het goede doel, te weten Alpe Duzes. De avond is zo de aftrap van onze sponsorweek.

e foto's zijn van Greet van Norde en Paul Meuldijk.

 

Reserveer Bekijk de foto's