• Tel: 010 4712313
  • Hof van Spaland 31
  • 3121 CA Schiedam

Lunchlezen Levi Weemoedt - zondag 10 februari 2019

Deze lezing is uitverkocht, we hanteren een reservelijst!

 

H​​elaas heeft Nicolien Mizee wegens persoonlijke omstandigheden de lunchlezing van 10 februari waar zij voor gevraagd was moeten afzeggen.
Gelukkig hebben wij een uitstekende vervanger gevonden: auteur Levi Weemoedt.


Weemoedt is sinds zijn optreden met  Özcan Akyol in De Wereld Draait Door ongekend populair. Aykol is fan van Weemoedt en bracht een bloemlezing van zijn werk uit Pessimisme kun je leren!
Levi Weemoedt, Vlaardingen 22 oktober 1948 studeerde Nederlandse taal- en letterkunde in Leiden. Hij heeft dertien jaar als leraar Nederlands in Vlaardingen voor de klas ​gestaan. Omdat hij hierin niet voldoende voldoening vond, stopte hij met lesgeven. Weemoedt is schrijver van tragi-komische korte verhalen en gedichten die vaak in of rondom Vlaardingen spelen.  Weemoedt debuteerde in 1977 met Geduldig Lijden, een jaar later gevolgd door Geen Bloemen en Zand Erover (1981). Zijn werk werd in 2007 verzameld in Vanaf de dag dat ik mensen zag. In totaal 261 gedichten was de oogst van dertig jaar schrijven. In 2014 voegde de bundel Met enige vertraging daar 83 gedichten aan toe. 


Zondag 10 februari
Aanvang: 12:00 uur
Entree:Uitverkocht!


N.B. Reeds gekochte kaarten voor Nicolien Mizee kunnen natuurlijk geretourneerd worden.

 

Reserveer