• Tel: 010 4712313
  • Hof van Spaland 31
  • 3121 CA Schiedam

PS-avond met Auke Hulst, Caffeine en Liesbeth Mende


Wat worden wij oud...
Inmiddels is het instituut Post Scriptum uitgegroeid tot een volwassen boekhandel. Stevig op gespierde poten en de kop in een zuidwestenwind. Als de dijken het houden, plakken wij er nog vele jaren PS aan vast.
De zeventienjarige hield vrijdag 1 juni een feestje, speciaal voor iedereen die PS liefheeft en dit uit met frequente bezoeken; kortom iedereen die de boekhandel in leven houdt. En dat bleken er gelukkig veel te zijn. Op deze regenachtige voorjaarsavond kon men luisteren naar:

- Auke Hulst, die bevlogen vertelde en zong over zijn reis door de V.S. Een verslag vol ontmoetingen met literatuur, muziek, motels en dode mensen.

 

- Liesbeth Mende

Liesbeth, die Rotterdam als thuisbasis heeft, schrijft proza en toneelteksten.


Haar favoriete schrijfplekken zijn de keuken, de bieb en de Hema. Regelmatig leest Liesbeth ultrakorte verhalen voor aan publiek. Deze gaan over ongemakken in de liefde, dieren met problemen en opmerkelijke familieleden. Liesbeth las voor uit de sinds kort verschenen bundel Koffie, vaders en konijnen.

- Caffeine

De drie Schiedamse meiden Nienke, Meike en Luna maakten het publiek enthousiast met hun muziek die geïnspireerd is door pop-, folk- en countrymuziek. Met behulp van de gitaar, cajon, viool en bijzondere harmonieën maakten ze behoorlijk indruk.

Natuurlijk kon men tussen de optredens door genieten van lekker hapjes en verschillende dranken.

Na de afsluitende borrel ging iedereen weer tevreden huiswaarts. Op naar volgend jaar!

 

Reserveer Bekijk de foto's