• Tel: 010 4712313
  • Hof van Spaland 31
  • 3121 CA Schiedam

Vrijdag 19 juni - Elvin Post

Elvin Post werd in 1973 in Rotterdam geboren. Via een stage bij het literair agentschap van Caroline van Gelderen in Amsterdam kwam Elvin in 1997 terecht bij het agentschap van Ralph Vicinanza in Manhattan, New York (o.a. Stephen King, Michael Marshall, Robin Hobb). Daar werkte hij ruim een jaar. Tijdens zijn verblijf in de VS begon hij ook te schrijven voorAlgemeen Dagblad, voor wie hij ruim 15 jaar de buitenlandse thrillers recenseerde en vele thrillerauteurs interviewde. 
Geïnspireerd door zijn verblijf op Manhattan schreef hij Groene vrijdag, waarmee hij als eerste debutant en tevens als jongste schrijver ooit de Gouden Strop won. Ook zijn tweede thriller, Vals beeld, werd genomineerd voor de Gouden Strop (2006). In 2011 won Elvin met Roomservice de Diamanten Kogel, de belangrijkste jaarlijkse Vlaamse thrillerprijs.

Op 8 januari 2015 verscheen zijn vijfde thriller, Dame blanche.dame blanche
De vierendertigjarige Jane Raimy heeft het ogenschijnlijk uitstekend voor elkaar. Ze heeft een eigen kookprogramma op televisie en miljoenen op de bank om het de rest van haar leven rustig aan te kunnen doen. Toch is Jane niet gelukkig. Haar relatie is net op de klippen gelopen en ondanks stijgende kijkcijfers loopt het met de inhoud van haar televisieshow bepaald niet zoals ze wil.
Wat Jane niet weet, is dat er grotere problemen op komst zijn in de persoon van Jerry Lauper, een psychopathische ex-gevangene die zweert bij het boek De kracht van opbouwende gedachten. Hij is meer dan een beetje verliefd op Jane, en vastbesloten erachter te komen of het gevoel wederzijds is...

Reserveer Bekijk de foto's