• Tel: 010 4712313
  • Hof van Spaland 31
  • 3121 CA Schiedam

zaterdag 23 juni- Signeeractie Ellen den Hollander -thrillerschrijfster

Op de laatste dag van de Spannende Boekenweken komt thrillerschrijfster Ellen den Hollander onze boekhandel een bezoek brengen. Tussen 11 en 12 uur signeert zij haar laatste spannende roman Over de grens.Op de laatste dag
Eerder publiceerde zij Door het vuur (2009), De primeur (2012) en Noodtoestand (2014) boeken die inmiddels hun weg naar de lezer hebben gevonden en ondertussen zijn uitverkocht.
Ellen den Hollander (1969) studeerde Nederlandse taal- en letterkunde in Leiden en is als journaliste werkzaam bij het Algemeen Dagblad, waar ze als financieel redacteur voornamelijk over fraude schrijft. In het zaterdagmagazine schrijft zij wekelijks over boeken.

Over Over de grens:
Journalist Amy Muller scoort de ene na de andere primeur voor haar krant De Tijd. Ze zorgt er zelfs voor dat een schandaal rondom een vooraanstaande politicus aan het licht komt. Allemaal dankzij een tipgever, wiens bestaan Amy angstvallig geheimhoudt voor de hoofdredactie. Ze is te verlegen om zelf op onderzoek uit te gaan. Maar zijn de motieven van haar bron wel zuiver? Wanneer ze in contact komt met een Koerdische vluchtelinge wier nichtjes bij aankomst in Nederland zijn ontvoerd, zet Amy haar schroom overboord en begint ze aan een zoektocht die haar de grimmige wereld van de mensenhandel in leidt. 

 

Reserveer Bekijk de foto's