Beste, , Hier een nieuwsbrief van PostScriptum.

jan2014

artikel 1

Met trots presenteer ik jullie de eerste nieuwsbrief sinds lange lange jaren. Het kwam er gewoon niet meer van. Het hoefde ook niet zo nodig, want ik had immers werk zat en bovendien verdwijnen nieuwsbrieven in het algemeen heel vaak linea recta in de digitale prullebak. Er zijn zelf scriptjes voor om dat te doen. Waarom dan toch dit bericht uit de digitale prullebak ? Aanleiding voor mijn nieuwsbriefstuurdrang is buiten mijn ontembare hunkering naar aandacht ook het feit dat ik heel graag wil melden dat ik een nieuwe website heb. Sociale media zijn leuk, ik breng er menig uur teveel op door, maar het is vaak te eenzijdig en je kunt er geen goed overzicht geven van wat je in de loop der tijd allemaal bij elkaar geklodderd hebt. Die media zijn daarvoor veel te vluchtig. s' Ochtends sta je nog in de picture en in de loop van de dag als de likes zich minder frequent aandienen vraag je jezelf hysterisch af wat je in hemelsnaam verkeerd hebt gedaan. Is er dan niemand die mijn werk leuk vindt ? 

Maar daar bovenop komt ook nog bij dat de aard van mijn werk in de loop der tijd toch een hele verandering heeft doorgemaakt. Niet zozeer in de stijl van werken, maar wel in de verschuiving van de media waarop ik mijn werk toon. Een grote rol zijn mijn ansichtkaarten gaan spelen. En daarop is het merendeel van de nieuwe website dan ook gericht.  

Herbert Kroon, AKA Hurby is weer als vanouds bezig met een huzarenstukje. De webwereld en daarmee ook mijn website is constant aan het veranderen en is in feite nooit af. Bijna letterlijk komen er dagelijks weer nieuwe elementen bij. Dat moet ook. Om te zorgen dat jullie als lezers potdomme ook weer terug komen. De website moet een op zichzelf staande belevenis worden. Let ook eens op de integratie van de sociale media binnen de website en klik eens op het tabje „prikbord”. Meer heeft een mens niet nodig haha. 

Voorlopig staan er ook nog een behoorlijk berg links in die nog aangepast moeten worden. Daar moeten jullie nog maar even doorheen kijken. Het bijslijpen is in volle gang. Ik wens jullie veel plezier op de site en … met de komende nieuwsbrieven


Lees meer

Artikel 2

SDFASDFASDFDSFSFASDF\ASDFS

FSDFFASDFASDFSDFSD

FSDF

SADFSD

FASDF

AS


Lees meer

Dank u wel - PostScriptum
Als u niet om dit bericht heeft gevraagd negeer het a.u.b.

Als u problemen hebt met lezen van deze mail, bekijk nieuwsbrief op de website

Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen klik hier

Email: info@postscriptum.nl

Tel: 010 471 23 13

Adres: Hof van Spaland 31
3121 CA Schiedam ZH.

Follow us on Facebook Follow us on Twitter