Beste, , Hier een nieuwsbrief van PostScriptum.

Morgenavond: Lezing met Drie Debuterende Dames

Nieuwsbrief Debuterende dames

Debuterende Dames op 9 maart

De avond voordat de Boekenweek losbarst en de dag na Internationale Vrouwendag brengen wij drie debutantes voor het voetlicht.Christel Kerklaan, Esther van Doorne en Julie de Mol kwamen vorig jaar met een debuut. In juiste volgorde: de titels van hun boeken zijn God is even bezig, De krokettenfabriek en Sterker door strijd. Martin Vermeulen mag zich de initiatiefnemer noemen van deze avond en als dank daarvoor mag hij de dames ondervragen over het schrijven van een roman en als dit eenmaal in de computer is opgeslagen de weg die je gaat bewandelen om het uitgegeven te krijgen. Deze avond, die plaats vindt op vrijdag 9 maart, om 20 uur begint en drie euro toegang kost, kan een leerzame ervaring zijn voor aspirant-schrijvers. Maar sluit met deze opmerking jezelf niet uit, het wordt een leuke avond voor iedereen die van boeken en lezen houdt..

        

 


Toon Tellegen in de Bibliotheek

Op dinsdag 13 maart treedt Toon Tellegen met het Wisselend Toonkwintet van Corrie van Binsbergen op in de bibliotheek in de Korenbeurs.

Toon Tellegen en de muzikanten van Corrie van Binsbergen verrassen je deze vanavond met muziek, filosofie en literatuur. De muziektheatervoorstelling 'Wij weten wie wij zijn' neemt je mee in een wonderbaarlijke sfeer van weemoed, verlangen, absurde redenaties en feestelijke avontuurlijkheid. Een prachtige en ontroerende avond in het kader van het thema Natuur tijdens de Boekenweek 2018.

Kaarten a €10 zijn onder andere bij ons te koop en natuurlijk verkopen wij op deze avond ook de boeken van Tellegen.


Dank u wel - PostScriptum
Als u niet om dit bericht heeft gevraagd negeer het a.u.b.

Als u problemen hebt met lezen van deze mail, bekijk nieuwsbrief op de website

Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen klik hier

Email: info@postscriptum.nl

Tel: 010 471 23 13

Adres: Hof van Spaland 31
3121 CA Schiedam ZH.

Follow us on Facebook Follow us on Twitter