Beste, , Hier een nieuwsbrief van PostScriptum.

Duplicaat van Duplicaat van Duplicaat van Duplicaat van Nieuwsbrief juni - Opruiming en signeersessie Ellen den Hollander

Opruiming Opruiming Opruiming Opruiming

 

Vrijdagavond 29 juni openen wij onze deuren weer voor onze vaste klanten voor onze jaarlijkse opruiming. Honderden, misschien wel duizend boeken die een aantal jaren onopgemerkt in onze boekenkasten hebben gestaan, maar die zeker de moeite waard zijn om aan te schaffen en op een mooie zomeravond te lezen.

Dus laat ze deze keer niet liggen en komt allen langs voor een mooi, spannend, boeiend of aangrijpend boek: €3,50 voor één exemplaar. Koop je er vier, dan betaal je €12,50.

Vrijdagavond zijn wij open van 19-20 uur.

Heb je op vrijdagavond iets anders te doen, dan is er de volgende dag een tweede kans:

van 9.30 uur tot 16.00 uur.                                               

 


Zaterdag 23 juni Signeersessie met Ellen den Hollander

 

Op zaterdag 23 juni, de laatste dag van de Spannende Boekenweken, komt thrillerschrijfster Ellen den Hollander onze boekhandel een bezoek brengen. Tussen 11 en 12 uur signeert zij haar laatste spannende roman Over de grens.
Eerder publiceerde zij Door het vuur (2009), De primeur(2012) en Noodtoestand (2014) boeken die inmiddels hun weg naar de lezer hebben gevonden en ondertussen zijn uitverkocht.
Ellen den Hollander (1969) studeerde Nederlandse taal- en letterkunde in Leiden en is als journaliste werkzaam bij het Algemeen Dagblad, waar ze als financieel redacteur voornamelijk over fraude schrijft. In het zaterdagmagazine schrijft zij wekelijks over boeken. 

Over Over de grens:
Journalist Amy Muller scoort de ene na de andere primeur voor haar krant De Tijd. Ze zorgt er zelfs voor dat een schandaal rondom een vooraanstaande politicus aan het licht komt. Allemaal dankzij een tipgever, wiens bestaan Amy angstvallig geheimhoudt voor de hoofdredactie. Ze is te verlegen om zelf op onderzoek uit te gaan. Maar zijn de motieven van haar bron wel zuiver? Wanneer ze in contact komt met een Koerdische vluchtelinge wier nichtjes bij aankomst in Nederland zijn ontvoerd, zet Amy haar schroom overboord en begint ze aan een zoektocht die haar de grimmige wereld van de mensenhandel in leidt.


  

 

 


Dank u wel - PostScriptum
Als u niet om dit bericht heeft gevraagd negeer het a.u.b.

Als u problemen hebt met lezen van deze mail, bekijk nieuwsbrief op de website

Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen klik hier

Email: info@postscriptum.nl

Tel: 010 471 23 13

Adres: Hof van Spaland 31
3121 CA Schiedam ZH.

Follow us on Facebook Follow us on Twitter