Beste, , Hier een nieuwsbrief van PostScriptum.

Nieuwsbrief juli 2016

Vrijdag 24 juni - René Appel over Verzwegen


Ter gelegenheid van de Spannende Boekenweken brengt de godfather van de Nederlandse misdaadliteratuur René Appel vrijdag 24 juni een bezoek aan Post Scriptum. Een reden om de tweevoudige winnaar van Gouden Strop uit te nodigen is het verschijnen van zijn nieuwste misdaadroman Verzwegen. Het is een psychologische thriller zoals de vaste lezers van Appel al 25 jaar van hem gewend zijn.
Suzan vindt bij haar moeder berichten over een oude verkrachtingszaak en dat maakt het nodige bij haar los; gelukkig krijgt ze steun van haar man. Tenminste, dat denkt ze. TBS’er Fred staat na een lange periode van opsluiting, zorg en begeleiding weer op eigen benen. Soms heeft hij een terugval, grijpt naar de fles en wordt agressief. En dan kruisen hun paden elkaar.
Jullie boekverkoper Ruud Aret gaat het gesprek met hem aan. Over zijn werk en bovenal Verzwegen. Vanaf 20 uur zal het muisstil in de boekhandel zijn, met uitzondering van twee stemmen. Voor de entree vragen wij slecht vijf euro.

Aanvang 20:00 uur
Toegang € 5,00
Graag reserveren


Lees meer

Opruiming 1 en 2 juli

Dit jaar houden we onze jaarlijkse opruiming op vrijdagavond 1 juli en de hele zaterdag 2 juli.

Ruud is alle kasten weer langsgegaan en heeft veel boeken geselecteerd voor een goedkope reis richting jullie boekenkasten. Soms met spijt in zijn hart. Zoals elk jaar geldt ook dit jaar weer:

Alle boeken op de opruimingstafels €3,50 en vier exemplaren voor €12,50.

Op vrijdagavond is de opruiming voor de ontvangers van onze nieuwsbrief en andere vrienden van de winkel. Zaterdag staan we hele dag voor jullie klaar.


 


Schoolcampus 27 juni t/m 2 juli

Ook dit jaar organiseert boekhandel Post Scriptum weer een schoolcampus en het is dit jaar zelfs een week: van 27 juni t/m 2 juli. Tijdens deze week geven we 15% korting op je schoolspullen.

Natuurlijk op schoolagenda's, maar ook op schriften, ringbanden, etuis, schooltassen, kaftpapier, en veel andere schoolartikelen. En bij aankoop van minimaal €15 krijg je ook nog een verrassing!

De korting geldt niet op woordenboeken, atlassen en rekenmachines.

Kom de kortingsbrief ophalen in de winkel en dan zien we alle scholieren op onze campus!


15 jaar Post Scriptum

Met heel veel plezier en dankbaarheid kijken we terug op onze feestavond naar aanleiding van ons vijftienjarig bestaan. Het was een geweldige avond dankzij de optredende auteurs en muzikanten, maar vooral ook door de aanwezigheid van onze klanten en vrienden. Daarvoor willen we iedereen bedanken. Als jullie de avond willen herbeleven, de foto's staan hier op onze website.


Lees meer

Boekrecensies

Dit zijn onze boekrecensies van de afgelopen tijd.
     

 


Dank u wel - PostScriptum
Als u niet om dit bericht heeft gevraagd negeer het a.u.b.

Als u problemen hebt met lezen van deze mail, bekijk nieuwsbrief op de website

Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen klik hier

Email: info@postscriptum.nl

Tel: 010 471 23 13

Adres: Hof van Spaland 31
3121 CA Schiedam ZH.

Follow us on Facebook Follow us on Twitter