Beste, , Hier een nieuwsbrief van PostScriptum.

Thomas Mann - Jozef en zijn broers

Thomas Mann - Jozef en zijn broers

thomas mannOp 22 oktober 2014 vindt de belangrijkste literaire gebeurtenis van dit jaar plaats.
Dan wordt, meer dan 70 jaar na het Duitse origineel, de allereerste Nederlandse vertaling van Joseph und seine Brüder van Thomas Mann gepresenteerd. Het werk bestaat uit vier afzonderlijke romans: De verhalen van Jaäkob, De jonge Jozef, Jozef in Egypte en Jozef de Voorziener, en beslaat 1376 bladzijden. Jozef en zijn broers is avonturenroman, streekroman en liefdesroman in één. De roman omvat de mens en zijn leven in al hun kleinigheid en grootsheid, en is tijdloos qua thematiek, stijl, diepgang en ironie. Het fundament onder dit werk wordt gevormd door een van de mooiste verhalen uit het Oude Testament: dat van de lotgevallen van Jozef, lievelingszoon van Jakob, die door zijn broers uit jaloezie aan rondtrekkende handelslieden wordt verkocht.

U krijgt korting op deze uitgave bij voorintekening. Als u het boek voor 30 september bij ons reserveert, betaalt u  €99,-  in plaats van €125,-. Daarna geldt voor u (en ons) de verkoopprijs van €125. Dus reageer op tijd en profiteer van deze grote korting van 20%!thomas mann

Voor meer informatie over deze uitgave verwijzen we u graag naar de gratis luxe brochure die bij ons in de winkel klaarligt, al een cadeautje op zich. De foto rechts van Thomas Mann en zijn vrouw op 'voorstudiereis' in Egypte komt hier ook uit.

 


Dank u wel - PostScriptum
Als u niet om dit bericht heeft gevraagd negeer het a.u.b.

Als u problemen hebt met lezen van deze mail, bekijk nieuwsbrief op de website

Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen klik hier

Email: info@postscriptum.nl

Tel: 010 471 23 13

Adres: Hof van Spaland 31
3121 CA Schiedam ZH.

Follow us on Facebook Follow us on Twitter